Van woensdag t/m zondag is ons terras geopend van 12.00 tot 20.00 uur** voor een gezellige borrel, een lichte lunch of een heerlijke burger! Het is fijn als u vooraf zou willen reserveren, maar dit kan ook ter plekke. Registratie is tot op heden verplicht.

Thuisbezorgen

Wij bezorgen onze burgers gratis* tussen 17.00 en 20.30 uur bij je thuis. Je kunt van donderdag t/m zondag telefonisch bij ons bestellen tussen 13.00 en 20.00 uur op telefoonnummer:

0411 - 674 735.

Betalen bij bezorging:

We sturen je een betaalverzoekje op de avond dat je bestelling wordt bezorgd. Je ontvangt éérst je bestelling en later op de avond ontvang je een betaalverzoek per SMS

(Let op: NIET per What's App)

We hopen je snel weer bij ons in het café te mogen ontvangen!

Groetjes,

Kim en Evy

*Binnen Boxtel en Liempde

** Als de weersomstandigheden dit toelaten

De beste burgers
Best burgers in town

Op dit moment bezorgen we onze 8 soorten Black Angus hamburgers, samen met friet, Zaanse mayonaise en een frisse salade.  Dankzij de variatie is er voor iedereen een lekkere burger verkrijgbaar.

Onze hamburgers zijn ook vegetarisch te bestellen.

Black Angus
BURGERS

Alle burgers worden thuisbezorgd op een Italiaanse bol met frites, salade en Zaanse mayonaise.

Classic Bacon & Cheddar € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, cocktailsaus,  bacon en cheddar

Mexican € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, tomatensalsa, bacon en jalapenos

Truffel € 14,95

Met rucola, tomaat, rode ui, truffelmayo en Parmezaanse kaas

Smokey Bacon Barbeque € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, barbecue-saus, bacon en cheddar

Pulled Pork € 15,95

Met sla, tomaat, rode ui en gemarineerde pulled pork

Old English € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, tomatenrelish, bacon en oude kaas

Spanish € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, chorizo, aioli en oude kaas

Surf & Turf € 15,50

Met sla, tomaat, rode ui, wasabi-mayo en gerookte zalm

Alle varianten zijn ook als vegetarische burger te bestellen.

a8a133e5a01722ce2bf2b057a20925ed.png

IJSJE ERBIJ?

AdobeStock_318666286 [Omgezet].jpg
a8a133e5a01722ce2bf2b057a20925ed.png
BEN&JERRY'S
Ice Cream

Vanille roomijs met chocoladestukjes

en vlokken koekdeeg

Strawberry Cheesecake € 2,75

Aardbeien cheesecake-roomijs met aardbei en havermoutkoekjes

Chocolate Fudge & Brownie € 2,75

Chocoladeroomijs met stukken chocolate fudge brownie

Cone Together € 2,75

Vanille roomijs met stukjes wafel omhuld met cacaofantasie en karamelsaus

STRAW.png
CHOCO.png
CONE.png

Eetcafé De Kerk is naast een eetcafé een kroeg met een veelheid aan lekkere biersoorten. Wij serveren zeven bieren van de tap en hebben tevens een assortiment van minstens vijftig verschillende brouwsels op fles.

Ons aanbod bestaat voor het grootste deel uit Ierse, Belgische en Nederlandse bieren. Denk hierbij aan onder meer verschillende trappisten. Maar ook bieren uit Amerika en Duitsland zijn vertegenwoordigd. Eens per maand wordt een aantal ‘speciale’ bieren geselecteerd en op de tap aangeboden.

En Eetcafé De Kerk mag als enige in Boxtel Guinness tappen. Daar zijn we best trots op.

Live

Live muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Tenminste, zodra het weer mag allemaal...

Wij organiseren met regelmaat festivals als ‘Church Open Air’ op Hemelvaartsdag en het Poppodium tijdens Bockesprongen.

Ook zijn er veel optredens van bandjes tijdens De Bierbanjerij of tussendoor. Gewoon, omdat we van muziek houden.

Als je op de hoogte wilt blijven van onze evenementen, like dan onze

Facebookpagina: