Wij zijn iedere donderdag t/m zondag geopend, maar dienen ons uiteraard wel aan de richtlijnen rondom het coronavirus te houden. Daarom is reserveren gewenst (ook voor ons terras) en dien je vooraf een gezondheidsverklaring in te vullen.

Reserveren:

Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0411 - 674 735.

Je kunt bellen van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur:

Liever thuisbezorgen?

Wij bezorgen onze burgers tussen 17.00 en 20.30 uur bij je thuis. Je kunt van donderdag t/m zondag telefonisch bij ons bestellen vanaf 13.00 uur:

0411 - 674 735.

Betalen bij bezorging:

We sturen je een betaalverzoekje op de avond dat je bestelling wordt bezorgd. Je ontvangt eerst je bestelling en later op de avond ontvang je een betaalverzoek per SMS

(Let op: NIET per What's App)

We zijn blij je snel weer bij ons te zien en vragen om jezelf aan de regels te houden die momenteel gelden.

Groetjes,

Kim en Evy

De beste burgers
Best burgers in town

Op dit moment serveren we onze 8 soorten Black Angus hamburgers, samen met friet. Zaanse mayonaise en een frisse salade. Daarnaast hebben we extra, wekelijks wisselende, voor- en hoofdgerechten.

Dankzij de variatie is er voor iedereen een lekkere burger te krijgen. Onze hamburgers zijn ook vegetarisch te bestellen.

Black Angus
BURGERS

Alle burgers worden geserveerd op een Italiaanse bol met frites, salade en Zaanse mayonaise.

Classic Bacon & Cheddar € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, cocktailsaus,  bacon en cheddar

Mexican € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, tomatensalsa, bacon en jalapenos

Truffel € 14,95

Met rucola, tomaat, rode ui, truffelmayo en Parmezaanse kaas

Smokey Bacon Barbeque € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, barbecue-saus, bacon en cheddar

Pulled Pork € 15,95

Met sla, tomaat, rode ui en gemarineerde pulled pork

Old English € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, tomatenrelish, bacon en oude kaas

Spanish € 14,95

Met sla, tomaat, rode ui, chorizo, aioli en oude kaas

Surf & Turf € 15,50

Met sla, tomaat, rode ui, wasabi-mayo en gerookte zalm

Alle varianten zijn ook als vegetarische burger te bestellen.

Eetcafé De Kerk is naast een eetcafé een kroeg met een veelheid aan lekkere biersoorten. Wij serveren zeven bieren van de tap en hebben tevens een assortiment van minstens vijftig verschillende brouwsels op fles.

Ons aanbod bestaat voor het grootste deel uit Ierse, Belgische en Nederlandse bieren. Denk hierbij aan onder meer verschillende trappisten. Maar ook bieren uit Amerika en Duitsland zijn vertegenwoordigd. Eens per maand wordt een aantal ‘speciale’ bieren geselecteerd en op de tap aangeboden.

En Eetcafé De Kerk mag als enige in Boxtel Guinness tappen. Daar zijn we best trots op.

Live

Live muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Wij organiseren met regelmaat festivals als ‘Church Open Air’ op Hemelvaartsdag en het Poppodium tijdens Bockesprongen.

Ook zijn er veel optredens van bandjes tijdens De Bierbanjerij of tussendoor. Gewoon, omdat we van muziek houden.

Als je op de hoogte wilt blijven van onze evenementen, like dan onze

Facebookpagina:

ADRES

Oude Kerkstraat 10

5281 BA Boxtel

OPENINGSTIJDEN

In verband met de coronamaatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. We bezorgen bij je thuis!

Webdesign:  Studio ROB

Favicon Studio ROB 2019.png